Met vele checklists, die helpen niets over het hoofd te zien. Checklists verdeeld in handige categorieën Wonen, Werken, Gezin, Vakantie en Gezondheid


De ChecklistPagina is de website waar je veel checklists kunt vinden, die je dagelijks helpen 'niets over het hoofd te zien'. Verdeeld in heldere categorieën, worden je de essenties van veel onderwerpen op heldere wijze gepresenteerd.

De ChecklistPagina bestaat inmiddels meer dan 15 jaar en is sinds het begin al meer dan 5 miljoen keer geraadpleegd! Het aantal opgevraagde checklisten bedraagt soms meer dan 1500 per dag. Nog steeds vinden mensen de weg naar onze site en blijven terug komen, het bewijs dat onze site in een dagelijkse behoefte voorziet!

Wil je zelf een nieuwe checklist aanleveren of heb je een opmerking over of suggestie voor een checklist, aarzel niet en stuur een e-mail naar info@phdsoftware.nl.

Wil je adverteren middels een eigen banner op de ChecklistPagina met de mogelijkheid door te linken naar je eigen site? Stuur dan een eveneens e-mail naar info@phdsoftware.nl. Wij informeren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Disclaimer:
Deze website is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Desondanks kunnen aan de informatie op deze pagina's geen rechten worden ontleend. Verder sluit de ChecklistPagina iedere aansprakelijkheid uit voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie.